Znamo se : Kragujevac je na slepom koloseku

Saopštenje liste „Za Kragujevac – Znamo se“ prenosimo u celosti :

Nema izgradnje novih ulica, još manje bulevara. О bulevaru od Male vage do Petrovačke magistrale možemo samo da sanjamo, nema ni jednog dinara za izgradnju radnih zona, sve sto je ostalo od prethodne vlasti za ovih 10 godina SNS je prodao, a da nijedan dinar nije uložen u formiranje novih zona. Nema rekonstrukcije otvorenih bazena, a kamoli izgradnje novog komleksa. Rekonstrukcije bioskopa Šumadija i Pionir niko više i ne pominje. Deponija ostaje tu gde jeste samo je svakog dana sve veća i ekološki opasnija, i ni sa jednim dinarom nije pomenuta u budžetu. Od investicija ponovo tržnica sa blizu milion ipo evra.

Budzet grada Kragujevca za 2024 godinu je projektovan za tekuću potrošnju. Jedinu korist ce imati samo stranački prijatelji. Ovajdiće ce se firma koja vrši gradski  prevoz za koji je planirano samo iz budzeta blizu 11 miliona evra. Izvođači radova na gradskoj tržnici sa 1,5 miliona evra i to petu godinu za redom, kao i korisnici zemljišta oko zastavinog servisa kojima ce biti isplaceno  2,5 miliona evra. Podsećanja radi, zatvoreni olimpijski bazen je kompletno izgrađen za 13 meseci, šarena pijaca i pijaca na Aerodromu za 12 meseci, gradsko sajmište za 12 meseci.

Definitivno Kragujevac postaje veliko naprednjačko mesto, koje vodi čovek, koji je podneo ostavku na mesto gradonačelnika, koji se na prethodnim izborima na listi  SNS sakrio iza rektora univerziteta i direktora KBC, kapacitet njegov i njegovih prijatelja teško da prevazilazi nivo mesne zajednice.

Zato lista „Za Kragujevac – Znamo se“ poziva sve Kragujevčane da stanu u odbranu svog grada, moramo se izboriti protiv štetočinske vlasti.

Post Author: Milan

Ostavi komentar