VELIKI PARK poklanja 5×1 kartu za koncert RIBLJE ČORBE

Još samo 100 karata ostalo je u pretprodaji za slavljenički koncert Riblje čorbe, koji se u petak od 20 časova održava u hali „Park“, u Kragujevcu.

 

Ulaznice se prodaju po ceni od 900 dinara, u kafeu Nemam Ve De i svim WinWin šopovima širom Srbije, kao i online na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs.

Organizatori su sačuvali i 100 karata koje će se prodavati na ulazu, pa će tako 100 najbržih posetilaca već od 19 časova kada se otvaraju vrata, moći da kupe ulaznice po ceni od 1.000 dinara.

Podsetimo, Riblja čorba ovaj koncert održava povodom četiri decenije postojanja, a predgrupe će im biti „Orvel 69“ i lokalna podrška „Epilog“.

 

 

Organizatori apeluju na sve posetioce da dođu na vreme kako bi se izbegla gužva na ulazu.

 

 

Portal VELIKI PARK u saradnji sa organizatorom koncerta ŠUMADIJA FEST/om , poklanja 5×1 kartu za koncert. Potrebno je da vaše podatke pošaljete ( ime , prezime i broj telefona) pošaljete preko insta direct poruke na zvaničnom INSTAGRAM profilu portala VELIKI PARK.  U igri učestvuju samo oni koji su zapratili (follow) naš profil na Instragramu. Izvlačenje dobitnika je u četvrtak u 12 časova, a dobitnici će biti obavešteni preko SMS poruke .

 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar