U petak “Koncert za obnovu Stare Kolonije”

Udruženje “Posle kiše” iz Kragujevca, u petak, 14.februara, sa početkom u 21 čas, u saradnji sa Muzičkim centrom, MZ “Kolonija” i stanovnicima tog naselja, organizuju koncert na platu ispred stare “Sokolane”.

Koncertom na kome će nastupati rok grupe iz Kragujevca i Beograda NVO “Posle kiše” želi da nastavi akcije čiji je cilj revitalizacija ovog starog gradskog naselja u kome žive ljudi koji su svojim radom grad Kragujevac učinili regionalnim centrom Srbije.
“Kao što je poznato, udruženje Posle kiše je ranije iniciralo akcije uređivanja zelenih površina u Staroj radničkoj koloniji i u planu je da se na ovom koncertu predstave budući projekti uređenja ovog istorijskog naselja. Jedan od projekata jeste revitalizacija igrališta za mali fudbal na kome će biti postavljena veštačka trava i rasveta”, navode u NVO “Posle kiše”.
Primarno delovanje udruženja Posle kiše jeste post-penalna podrška ljudima nakon izlaska iz kaznenih institucija ali i prevencija svih vidova kriminaliteta te je ovo samo jedan od načina na koji se prevencija može usmeriti.
Volonteri “Posle kiše” i Savez Studenata pravnog fakulteta pobrinuće se za dnevni programu pre koncerta koji počinje u 15 sati.
“Pored čuvenog glumca Knjaževsko srpskog teatra, čije ime još uvek krijemo, kompanija “Himera IT Akademija” će toga dana predstaviti svoja poslovanje, prednosti njihovog programa, mališanima će omogućiti da uz instruktore upravljaju dronovima. Takođe, biće još puno iznenađenja, samo vreme da nas posluži”, poručuju iz NVO “Posle kiše”.

Post Author: Milan

Ostavi komentar