SUPER SREDA u bioskopu – Jeftinija cena za sve projekcije

Uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu, jer bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza u sredu 4. jula otvara svoja vrata posetiocima sjajnom dobrodošlicomSnižena cena karte od 200 dinara za sve projekcije i rashlađene sale bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, učiniće početak ovog leta nezaboravnim! Obezbedite vaša mesta na vreme jer karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!

Akcija, komedija, drama, horor… sve po vašoj želji u omiljenom bioskopu u gradu uz fantastično sniženu cenu karte!

Akciona komedija „Oušnovih 8“ sa Kejt BlanšetSandra BulokEn Hetvej, Mindi KolingAwkwafinaHelena Bonam KarterSara Polson Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize „Igraj svoju igru”, ovog puta u ženskom izdanju. Da li su se preživeli dinosaurusi izborili za opstanak, ne propustite da saznate u najnovijem nastavku kultnog filma „Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo“.

Ljubitelji komedija imaće priliku da uživaju u fantastičnim naslovima „Ti juriš!“ zasnovana na istinitoj priči i „Moj lažni muž“,  film o razmaženom, bogatom vlasniku jahte koji nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice.

Za sve one koji vole biografske drame, pogledajte kako je izgledala emotivna veza između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara. U filmu „Voleti Eskobara“ glavne uloge tumače oskarovci Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

Naravno da nismo zaboravili naše mališane, te smo za njih pripremili sjajnu ponudu animiranih filmova, sinhronizovanih na srpski jezik! Očekuju vas „Neviđeni 2“„Čarobni princ“ i „Ukradena princeza“! Zaplovite u avanture sa vašim omiljenim junacima i sjajno se zabavite!

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar