SKC raspisao novi konkurs za prvi CD

Studentski kulturni centar „Kragujevac“ raspisao je novi konkurs za prvi CD.

Kroz ovaj projekat je do sada 11 albuma izvođača, i to: Fitnes, Lur, Vlasta Popić, Fish in oil, Špajz, Bliks, Braca Vučković Trio, Orkestar harmonika Kragujevac, Oktava, Yokono i Coucou Abel.

Pravo učešća na konkursu imaju svi pojedinci, bendovi ili ansambli koji nemaju zvanično izdanje u svom prethodnom radu. SKC ovim projektom finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala (bukleta i slično) i obezbeđuje medijsku i koncertnu promociju izdanja kako bi pomogao afirmaciji izvođača i doprineo razvoju muzičke scene.

Zainteresovani umetnicu se prijavljuju na mail muzika@skckg.com slanjem biografie, fotografije i demo snimka. Umetnička komisija (žiri) u sastavu od tri člana bira materijal za izdanja, gde se primarno teži kvalitetu i umetničkom izrazu, kao i zvuku koji SKC kroz svoj rad i umetnički program podržava. Za izabrana izdanja umetnici su dužni da obezbede master studijski snimak istog.

Prijave su otvorene do 1.jula 2019.godine a sve potrebne informacije možete videti na sajtu SKC-a ili pisati na mail muzika@skckg.com.

Post Author: Milan

Ostavi komentar