“Porodični dan” u Cineplexx Kragujevac Plaza uz “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”

Nastavak blokbaster komedije, ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza u nedelju 9. juna od 12 do 17 časova!

Prijavite i svog ljubimca na konkurs tokom kojeg će biti izabrani najsličniji likovima iz filma, u nedelju od 12 do 13 časova! Za pobednike su obezbeđene super nagrade, promotivni materijali iz filma i hrana za ljubimce koju obezbeđuju Whiskas i Pedigree!
Najsrećnije mališane CINEPLEXX će obradovati vaučerima za Happy Meal u Mc Donald’s restoranima, a uz svaku kupljenu ulaznicu pripremljeni su poklon magazini za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven”*. Sjajna zabava inspirisana neodoljivim ljubimcima očekuje vas na kreativnim radionicama u bioskopima Cineplexx!
Spremite se da saznate šta vaši ljubimci zaista rade kad su sami kod kuće! Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

Vidimo se na Porodičnom danu uz mnogo zabave i smeha, kreativnih radionica inspirisanih preslatkim ljubimcima i poklonima za mališane!
“Zajedno sa Taramount filmom organizovaćemo veselo druženje u okviru Porodičnog dana, u periodu od 12 do 13 časova na koje su svi ljubitelji životinja pozvani! Prijave za vaše ljubimce možete poslati u DM zvaničnih Instagram i Facebook stranica bioskopa Cineplexx ili Taramount Film-a. Pošaljite nam ime i sliku ljubimca, vaša imena”, saopštili su iz CINEPLEXX-a.
Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Post Author: Milan

Ostavi komentar