Porodičan dan u bioskopu Cineplexx

Zec Petar i Cvrle u neodoljivim pustolovinama u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

 

Dragi mališani, ne propustite još jedan Porodični dan ovog meseca u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, zakazan za nedelju 22. april od 12 do 17 časova uz najpoznatijeg zeca na svetu i novog neodoljivog junaka Cvrleta.

Mališani koji nisu upoznali Zeca Petra imaće priliku za to uz mnoštvo zabave i kreativnih radionica inspirisanih ovim nestašnim zecom i njegovim prijateljima! Pogledaj film i pokaži svoje znanje o Zecu Petru i družini u Kvizu znanja na peterrebbit.cineplexx.rs i možda baš ti osvojiš putovanje za svoju porodicu i tebe!

Nova animirana avantura „Cvrle nikad ne letiš sam” donosi nam dirljivu priču koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave!

 

 

 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar