Izabrane najlepše maske E-Đurđevdanskog karnevala

Izabrane su najlepše maske E-Đurđevdanskog dečjeg karnevala, priređenog povodom Dana grada.

Stručni žiri, koji su činili Jelena Stojanović Patrnogić, direktorka Pozorišta za decu Kragujevac, Alina Linkova, kostimografkinja Pozorišta za decu Kragujevac i Bojan Pavlović, direktor GTO „Kragujevac“, izabrao je najlepše maske u kategorijama Pojedinačna i Porodična maska. Ovog puta, iz objektivnih razloga, nije bilo takmičenja u kategoriji Grupna maska.
U kategoriji Pojedinačna maska, prvo mesto je pripalo Đurđi Pantović, drugo Jani Cmiljanić, a treće Vanji Milenkoviću. S obzirom na veliku konkurenciju od 384 maski, žiri je odlučio da izabere deset najboljih maski, pa je tako četvrto mesto zauzela Iskra Vukomanović, peto Ana Nikolić, a šesto Monika Martinović. Stefan Ristić je osvojio sedmo mesto, Viktor Maksimović osmo, dok su, po odluci žirija, deveto mesto podelili Relja Milenković i Avram Obradović. Deseto mesto u ovoj kategoriji je pripalo Dunji Stanić.
U kategoriji Porodična maska, prvo mesto je osvojila porodica Nikolić, drugo Petrović, a treće porodica Radičić. Žiri je dodelio i specijalnu nagradu porodici Antonijević.
Svi pobednici će blagovremeno biti kontaktirani radi preuzimanja nagrada, navode u GTO Kragujevac.

Post Author: Milan

Ostavi komentar