„BERSHKA“ otvara svoja vrata u BIG FASHION KRAGUJEVAC

Tržni centar BIG FASHION Kragujevac, od 11. maja, biće bogatiji za još jednog zakupca – modna grupacija „Inditex“ otvoriće svoju prvu Bershka prodavnicu u Šumadiji i time započeti poslovanje u ovom regionu Srbije.

Nova prodavnica prostiraće se na skoro 700 kvadratnih metara i nalaziće se u prizemlju tržnog centra BIG FASHION Kragujevac, a svojim raznovrsnim asortimanom dodatno će obogatiti ponudu koja će biti dostupna svim posetiocima tržnog centra.

Bershka je poznata po svojoj jedinstvenoj kolekciji odeće, obuće i modnih dodataka koji prate najnovije trendove. Kolekcije ovog brenda prate stil mladih ljudi koji vole da izgledaju moderno i jedinstveno, a ujedno je poznat i po kvalitetu svojih proizvoda i trendi dizajnu, što privlači pažnju modnih zaljubljenika širom sveta.

Pored otvaranja prve prodavnice Bershka u Kragujevcu, koja će svim ljubiteljima brenda u ovom delu Srbije uskoro biti na raspolaganju, BIG FASHION nastavlja da širi svoju ponudu i unutar centra kod brendova Fashion Company, kao i N Fashion/N Sport grupacije. Pored novih zakupaca koji će se pridružiti BIG FASHION porodici u Kragujevcu do kraja godine, u toku je i izgradnja novog objekta prekoputa postojećeg tržnog centra, koji će biti proširen za dodatnih 8000 kvadratnih metara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar