Uvek je pravo vreme za poklone

Članovi kluba američkog fudbala Divlji veprovi poklonima su obradovali juče mališane, korisnike Centra za razvoj usluga socijalne zaštite Kneginja LJubica. Kao jedan od osnivača američkog fudbala u Srbiji, tokom dvadeset godina postojanja, koliko obeležavaju ove godine, osim promocije sporta, sportskih rezultata, mogu da se pohvale i humanim aktivnostima. Uručenju donacije u Centru Knjeginja LJubica, u ime grada prisustvovao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Humanitarnom akcijom i doniranjem poklona mališanima u Centru Kneginja LJubica, iz godine u godinu, članovi Kluba američkog fudbala Divlji veprovi, pokazuju svoju humanost na delu. Pokloni ne moraju da se uručuju samo za praznike, jer uvek je pravo vreme za poklone, kaže Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Kao jedan od osnivača američkog fudbala u Srbiji, godinama unazad, na najbolji mogući način, pored promocije sporta i rezultata, promoviše klub ali i grad. Humanost je najbolji način za to, poručio je Stevović.

Marko Vujanac, predsednik sportske organizacije Divlji veprovi je podsetio da klub ove godine obeležava dvadeset godina postojanja. Godinama unazad u dogovoru sa Centrom ’’Kneginja LJubica’’ doniramo poklone za decu u centru i to baš onim što im je u tom trenutku najpotrebnije, a ove godine je to školski pribor i pribor za kreativne radionice, kazao je Vujanac i pozvao sve, pojedince ili organizacije i udruženja da u dogovoru sa Centrom doniraju i obezbede mališanima ono što im jepotrebno. Ovo je i prava prilika da se družimo sa mališanima i kroz razgovor ih naučimo da veruju u sebe, jer samo tako mogu da dođu do uspeha.

Post Author: Milan

Ostavi komentar