U toku radovi na nasipanju ulica

Ekipe Sektora niskogradnje JKP “Šumadija” svakodnevno izvode radove na nasipanju ulica kamenim materijalom u brojnim kragujevačkim naseljima. U prethodnom periodu izvedeni su radovi na nasipanju ulica u mesnim zajednicama Erdeč i Grošnica. Radovi su obihvatali nasipanje ulica kamenim materijalom i valjanje.

U Erdeču je izvršena sanacija ulica Žanke Stokić, Husinskih rudara, Branka Perišića Badže, Partizanskih kurira, kao i devet manjih ulica. Za radove u ovoj mesnoj zajednici utrošeno je preko 500 kubnih metara kamenog materijala, a ukupna vrednost izvedenih radova iznosi 1,5 miliona dinara.

Za rehabilitaciju ulica u Grošnici potrošeno je oko 320 kubika kamenog materijala, a radovi su izvedeni u ulicama Branka Boškovića, Nićifora Novakovića i u ulici 12. jula. Vrednost radova na sanaciji ulica u ovoj mesnoj zajednici iznosi oko 856 hiljada dinara.

– Nakon izvedenih radova u Erdeču i Grošnici, ekipe Sektora niskogradnje započele su sa radovima na uređenju putne infrastrukture i nasipanju lokalnih puteva u naselju Korićani gde će rekonstrukcijom biti obuhvaćene ulice Svetozara Stefanovića, Milutina Bojića, Donjomlavska, Majdanpečka i Nehruova. Uporedno sa radovima na nasipanju lokalnih puteva, Sektor niskogradnje po nalogu Gradske uprave za komunalne poslove vrši sanaciju i vraćanje u prvobitno stanje posle obilnih padavina lokalnih puteva u Mesnoj zajednici Poskurice, saopšteno je iz JKP “Šumadija”.

Post Author: Milan

Ostavi komentar