TECHNOMEDIA OPEN DAY – Prezentacija protivpožarne zaštite

Technomedia doo Kragujevac, u četvrtak 17.05.2018. godine organizovala je  TECHNOMEDIA OPEN DAY.

TECHNOMEDIA OPEN DAY ove godine predstavlja Honeywell Fire Alarm proizvode u okviru Honeywell Road Show događaja, obzirom da je Technomedia doo postala distributer za Honeywell Morley-IAS  Fire Alarm System-e.

Regionalni lider u proizvodnji opreme za detekciju gasa i partner Technomedie i Technosectora, kompanija TEVEL iz Slovenije, takođe su se predstaviti.

Moderatori na prezentaciji Honeywell  Fire and PA/VA Solutions proizvoda i sistema bili su Mihai Brana (Commercial Leader), Siniša Pintarić (Business Development Manager)  i Tiberiu Toma  (Technical Support Specialist). TEVEL iz Slovenije će predstavljati generalni direktor kompanije, Iztok Živko.

TECHNOMEDIA OPEN DAY je odlična prilika da se zainteresovana lica upoznaju sa opremom i proizvodima navedenih proizvođača i uslovima pod kojima se može nabaviti. Takođe, mogu se upoznati sa modelima saradnje sa firmama Technomedia doo – distributer i Technosector doo koja je ovlašćeni integrator za Honeywell Fire and PA/VA Solutions i Tevel opremu, ali i nosilac svih neophodnih licenci koje propisuje Republika Srbija za poslove projektovanja, izvođenja i kontrolisanja požarnih sistema.

TECHNOMEDIA OPEN DAY ove godine se bavi i problematikom vezanom za javne nabavke ustanova, evidencijom prekovremenog rada, Technomedia rešenjima već implementiranim u ustanovama sa novim funkcionalnostima i unapređenjima, ali i novim rešenjima namenjenim poboljšanju i pojednostavljenju vođenja različitih procesa i evidencija.

Iz firme TECHNOMEDIA istuču da im je posebno zadovoljstvo što su imali predavače Ljubišu Antonijevića, direktora Doma učenika Beograd i Sašu Varinca, advokata iz Beograda. Obzirom na znanje i iskustvo stečeno na funkcijama koje su obavljali i obavljaju, sigurni smo da će učesnici seminara biti zadovoljni predloženim rešenjima i odgovorima. Direktor razvoja Technomedia doo, Branka Vasojević Deljhusa, je predstavila rešenja Technomedie vezana za javne nabavke i evidenciju rada, a u drugom delu sesije inženjeri Technomedie su pored treninga za operatere za postojeća implementirana rešenja, predstaviti i novine i poboljšanja tih rešenja

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar