SSP : Rampe za invalide prema standardima SNS-a

Saopštenje za javnost koje potpisuje članica SSP-a Tamara Stojanović prenosimo u celosti :

Ne možemo da ostanemo nemi, gluvi i slepi obećanje SNS-a o započetim radovima na rekonstrukciji kosih ravni za osobe sa invaliditetom.

Pozdravljamo ideju da se neko iz gradske vlasti konačno setio da u Kragujevcu postoje i osobe sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju, ali zašto tek nakon 12 godina vlasti i to i u jeku predizborne kampanje, kada je potrebno pokupiti još koji jeftini politički poen.

Iz redova SNS-a su rekli da će se već prvog dana rekonstruisati čak 5 rampi za invalide. Istina, rampe su uradili, ali prema nekim standardima za koje znaju samo pripadnici SNS-a. Naime, za rekonstrukciju rampi korišćen je asfalt, koji nikako ne odgovara potrebama osoba sa invaliditetom, kao ni majkama dece sa kolicima, jer u toku zimske sezone taj isti asfalt zaledi, što predstavlja veliku opasnost, obzirom da dobro znamo da u našem gradu zimi ni ulice nisu očišćene, a kamoli rampe za invalide.

Sve ovo je samo još jedna u nizu obmana građana Kragujevca da će se u njihovom gradu nešto dovesti u red i još jedan način da se pred izbore prikupi još neki sigurni glas Kragujevačana.

Izbori su na pomolu i pobeda trenutnog režima je izvesna. Zato mi iz Stranke slobode i pravde želimo da kažemo građanima Kragujevca da ćemo nakon pobede, ispuniti ovo obećanje, koje trenutna vlast nije u stanju da ispuni.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar