Simpozijum “Teraporezistencija u psihijatriji” u Kragujevcu povodom 60 godina Klinike za psihijatriju

Simpozijum pod nazivom “Teraporezistencija u psihijatriji”, organizuje po rvi put Klinika za psihijatriju Kliničkog centra Kragujevac. Simpozijum se organizuje povodom 60 godina postojanja Klinike.

Svečano će biti otvoren sutra od 19 časova u Knjaževsko-srpskom teatru. Trajaće do 16. novembra, a stručna predavanja će biti održana u hotelu Kragujevac. Među predavačima biće i vodeći svetski stručnjaci iz ove oblasti poput Normana Sartoriusa i Oto Mihael Leša, koji je jedan od najvećih autoriteta u oblasti bolesti zavisnosti. Očekuje se prisustvo velikog broja psihijatara iz cele zemlje.
Tom prilikom biće dodeljene nagrade, u vidu zlatnih ključeva i zahvalnica pojedincima i institucijama, a pripremljen je i bogat program.
Stručna predavanja biće održana u petak i subotu, 15. i 16. novembra, u hotelu Kragujevac. Gosti ovog simpozijuma biće svetski poznati i priznati psihijatari Norman Sartorius i Oto Mihael Leš, koji je jedan od najvećih autoriteta u oblasti bolesti zavisnosti.
Udruženje psihijatara Srbije i Psihijatrijska sekcija Srpskog lekarskog društva su koorganizatori simpozijuma, zajedno sa Klinikom za Psihijatriju Kliničkog centra Kragujevac.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar