Rekonstruisana fiskulturna sala u TUŠ “Toza Dragović“

Završeni su radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale Turističko-ugostiteljske škole “Toza Dragović“, prvi u okviru programa rekonstrukcije u ovoj godini, ukupne vrednosti 660 hiljada dinara sa PDV-om. Salu je danas predao na upotrebu učenicima stručne škole Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Prvi završen školski objekat u okviru radova rekonstrukcije u ovoj godini i, kao u pet rekonstruisanih u godini za nama, konačnim rezultatom smo zadovoljni i mi i učenici. Za radove je iz budžeta izdvojeno 660 hiljada dinara sa PDV-om, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Ovo je još jedna fiskulturna sala u potpunosti sređena posle više godina i učenici i profesori su dobili savremene i bezbedne uslove za izvođenje nastave fizičkog. Pre rekonstrukcije u parketu su postojale rupe koje su bile zalepljene trakom, a sada su osim hoblovanja i lakiranja parketa zamenjene oštećene pločice i urađeni svi neophodni radovi da bismo dobili jednu ovakvu salu kojom možemo da se ponosimo, istakao je Stevović i najavio rekonstrukciju fiskulturne sale u OŠ “Stanislav Sremčević “. U toku ove godine očekuju nas značajni novi projekti pored rekonstrukcija i uređenja i održavanja  igrališta i terena za male sportove na otvorenom, poručio je Stevović.

Direktor TUŠ “Toza Dragović“, Ivica Miljković kaže da su pre nešto manje od desetak godina sređeni plafon, zamenjeno osvetljenje i stolarija na objektu a da su rekonstrukcijom parketa fiskulturne sale, škola i đaci, uz podršku grada dobili kvalitetnu salu za održavanje fiskulturne nastave. Sport i fizička aktivnost su veoma važni za mlade, ističe direktor Miljković ali osim toga, škola ulaže i u sređivanje kabineta za održavanje stručne nastave smerova ove srednje stručne škole.

Post Author: Milan

Ostavi komentar