Promocija jevrejskog nasleđa Kragujevca tema Hakatona 2022

Studiraš u Kragujevcu, imaš interesa za aplikacije, digital, IT, svestran/a si, interesuju te druge kulture, voliš da budeš turista u svom gradu, zanima te jevrejsko nasleđe Kragujevca, želiš da Kragujevac na bolji način predstavi sugrađanima kao i posetiocima grada svoje bogato jevrejsko nasleđe? Tebe i tvoj tim tražimo i očekujemo! – poziv je organizatora ovogodišnjeg Hakatona. Rok za prijavu timova je 15. maj u ponoć.

Grad Kragujevac i ambasada Izraela uz podršku Biznis inovacionog centra Kragujevac i Univerziteta u Kragujevcu, organizuju Hakaton na temu Promocije jevrejskog nasleđa Kragujevca. Cilj hakatona je pronalaženje inovativnih rešenja za promociju bogatog jeverejskog nasleđa grada. Hakaton će se održati 9. juna s početkom u 9 časova, a prezentacije ‘’ideas pitch’’ planirane za 19 sati.

Uslovi za učešće na hakatonu su tim od 2 do 4 člana studenata Univerziteta u Kragujevcu i/ili učenika srednje škole iz Kragujevca koji govore engleski, zanima ih tema jevrejskog nasleđa Kragujevca, inovacije, kreativnost, otkrivanje novih sadržaja, turizam, istorija. Timovi koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave popunjavanjem formulara na LINKU do 15. maja u 00.00 sati.

Pobednički tim očekuje novčana nagrada i besplatno korišćenje nekih od servisa grada Kragujevca (bazen, gradski prevoz i slično). Za sve dodatne informacije, pitanja, sugestije, otvoren je mail: israelinserbia@gmail.com

Post Author: Milan

Ostavi komentar