Predstavljanje ERAZMUS+ i CEEPUS programa u SKC-u

Fondacija Tempus predstaviće programe za stipendiranje studenata i zaposlenih u visokoškolskim ustanovama u inostranstvu, u Kontakt galeriji Studentrskog kulturnog centra u Kragujevcu u četvrtak, 12. novembra, u 17 časova.
Prisutni će moći da dobiju odgovore na pitanja kako popuniti prijavu, koji su uslovi za konkurisanje, koja su dokumenta potrebna, kada prijava treba da se preda, kako se dodeljuju stipendije itd. Takođe, biće reči i o tome kako otići na stipendiranu studentsku razmenu na osnovne, master ili doktorske studije kroz Erazmus+ i CEEPUS programe, zatim šta su Erazmus Mundus zajednički master programi i koji resursi i alati su na raspolaganju pri potrazi za navedenim, kao i drugim vrstama mobilnosti?
Odgovore na ova pitanja i sva pojašnjenja studenti i zaposleni u visokoškolskim institucijama mogu da dobiju iz prve ruke na prezentaciji Informativnog centra Fondacije „Tempus“, organizacije zadužene za promociju i sprovođenje programa Erazmus+ i CEEPUS u Republici Srbiji.
Erazmus+ je program Evropske unije za obrazovanje, mlade i sport, dok je CEEPUS srednjoevropski program za razmenu studenata i nastavnog osoblja.
Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Post Author: Milan

Ostavi komentar