Predsednik Privremenog organa Grada obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

Predsednik Privremenog organa, Nikola Dašić i savetnik Privremenog organa grada Kragujevca, Aleksandar Lazović večeras su obišli službe koje dežuraju u novogodišnjoj noći, Policijsku upravu Kragujevac, Vatrogasno – spasilačku brigadu i Zavod za urgentnu medicinu.

Kao i prethodnih godina, i ove godine imamo dežurne službe koje brinu o građanima Kragujevca. Policijska uprava Kragujevac, Vatrogasno – spasilačka brigada i Zavod za urgentnu medicinu su službe koje su i večeras u pripravnosti i veliko mi je zadovoljstvo što sve odlično funkcioniše i ovom prilikom im se zahvaljujem na tome, istakao je Nikola Dašić. Građani treba da cene posao kojim se ove službe bave i dati im podršku jer su večeras na radnom zadatku iako im je to u opisu posla. Sve službe koje smo večeras obišli važna su nam karika u lancu jedne države, kompletnog sistema u kome živimo i zahvaljujući tome građani su noćas bezbedni jer imamo službe koje mogu u svakom trenutku da reaguju, rekao je Nikola Dašić.

Želja svim građanima Kragujevca je da u narednoj godini ali i u godima koje slede postignu što više uspeha na svim poljima ali ono što je najvažnije jeste da svi budemo dobrog zdravlja. Grad Kragujevac je u prethodnom periodu puno gradio. Želja je da nastavimo da gradimo kako bi Kragujevac opstao kao grad kranova i da na najbolji mogući način potvrdi status regionalnog centra, zaključio je Nikola Dašić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar