Počinje sanacija štete od poplava u seoskim mesnim zajedicama

Damjan Srejić, član Gradskog veća za ravnomerni i održivi razvoj sela i grada i Zorica Đorić, načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, obišli su danas Gornje Jarušice, na poziv meštana ovog sela, gde su poplave napravile veliku štetu na seoskim putevima.

Nakon sanacije štete u gradu, prioritetnih lokacija, prelazimo na rad po seoskim mesnim zajednicama. Šteta je uglavnom prijavljena, idemo po prioritetima u sanaciju. Molim građane za razumevanje, situcija je teška svuda, rešavaćemo jedan po jedan problem, samo nam treba vremena i sve će biti vraćeno u prethodno stanje. Pored gradskih firmi biće angažovane i privatne firme koje su licencirane za ovakve poslove – kazao je Srejić.

Žarko Dimitrijević, predstavnik Saveta MZ Gornje Jarušice zahvalio se predstavnicima grada koji su se brzo odazvali se na poziv meštana ovog sela i izašli na teren. Štete ima u zaseoku Domanovići, Ćirići, Dimitrijevići, na putu koji povezuje crkvu sa centrom sela i putu koji povezuje Gornje Jarušice i Čumić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar