Počelo prijavljivanje za izbor najlepših seoskih dvorišta

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” i ove godine organizuje manifestaciju Dani otvoreih dvorišta tokom koje će biti izabrana najlepša dvorišta u četiri kategorije: najlepši detalj, najlepše etno dvorište, najlepše park dvorište i najlepše dvorište. Svi zainteresovani građani mogu da se prijave od 23. maja do 5. juna mejlom (info@gtokg.org.rs) ili na telefon 332-172.

Stručni žiri u kojem će i ovog puta biti predstavnici Gradske turističke organizacije „Kragujevac“, Centra za strna žita i razvoj sela, gradskog Zelenila, tj. preduzeća JKP Šumadija i kompanije Dunav osiguranje izabraće najlepša dvorišta. Za pobednike su obezbeđene vredne nagrade.

Posle posete svim prijavljenim učesnicima manifestacije Dani otvorenih dvorišta, planirano je da krajem juna budu izabrani pobednici na teritoriji Kragujevca. Zajedno sa kolegama iz turističkih organizacija u okruženju, na čijoj se teritoriji takođe organizuje ova manifestacija, žiri u čijem sastavu su predstavnici ovih turističkih organizacija izabraće pobednike na nivou regiona. Nagrade pobednicima biće uručene na jednoj od regionalnih manifestacija tokom jula, odnosno avgusta.

Turistička organizacija Kragujevca poziva sve vlasnike lepo uređenih dvorišta da se prijave i učestvuju na manifestaciji Dani otvorenih dvorišta. Ova manifestacija organizovana je prvi put 2007. godine u Vlakči.

Proglašenje pobednika na teritoriji Kragujevca krajem juna 2024. godine!

Post Author: Milan

Ostavi komentar