Počelo asfaltiranje Topolske ulice

Gradonačelnik Nikola Dašić danas je obišao radove na asfaltiranju Topolske ulice u mesnoj zajednici Uglješnica. Ovo je peta u nizu ulica koje izlaze na Avalsku čijim asfaltiranjem se rešava dugogodišnji problem u ovom naselju.

Danas asfaltiramo petu po redu ulicu u ovom nizu koja izlazi na Avalsku, a inače računajući prošlu i ovu godinu, ovo je 16. ulica koju radimo u MZ Uglješnica. Mislim da je 16 ulica u Uglješnici za godinu dana, velika stvar.

Asfaltiranje Topolske ulice važno je naravno, najpre za ljude koji žive u ovoj ulici, ali to istovremeno znači i rešavanje dugogodišnjeg problema u ovom naselju jer se nakon većih padavina iz ovih ulica kameni materijal slivao u Avalsku i ugrožavao bezbednost saobraćaja – kazao je Dašić.

Ovakvim tempom će se nastaviti sve dok vremenski uslovi to budu dozvolili. Dokle god vremenski uslovi budu dozvoljavali naše preduzeće JKP Šumadija neće gasiti svoje mašine. Tako radimo od početka mandata i tako ćemo nastaviti i ubuduće. Trudimo se da ravnomerno radimo u svim delovima grada i na selu – kazao je gradonačelnik.

Marko Vujnović, direktor JKP „Šumadija“ istakao je da se Topolska ulica asfaltira u dužini od 205 metara, širine 3,5 metara. Za asfaltiranje će biti utrošeno oko 130 tona asfaltne mase, a ukupna vrednost radova iznosi 2,7 miliona dinara. Ukupna vrednost radova svih pet asfaltiranih ulica u ovoj mesnoj zajednici je oko 11 miliona dinara. Reč je o ulicama Milutina Lukovića, Kapetana Darka Kostića, Blagoja Obrenovića, Stragarskoj i Topolskoj.

Post Author: Milan

Ostavi komentar