Otvorene prijave za Studentsku letnju stručnu praksu

Univerzitet u Kragujevcu i ove godine organizuje Studentsku letnju stručnu praksu, u želji da studentima omogući da tokom letnjih meseci stiču praktična iskustva i znanja stečena na fakultetu primene u praksi.

Konkursi za prijavu za studentsku letnju stručnu praksu u u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i grada Kragujevca i u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac su od juče otvoreni.

Studentska letnja stručna praksa u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca realizuje se jedanaestu godinu zaredom i namenjena je studentima završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija. Dostupno je ukupno 52 mesta u okviru 11 institucija čiji je osnivač grad Kragujevac. Od početka realizovanja programa, a zaključno sa akademskom 2021/2022. godinom, Studentsku letnju stručnu praksu sa uspehom je obavilo 315 studenata.

Studentska letnja stručna praksa u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac realizuje se ponovo ove godine (nakon pauze izazvane epidemiološkim uslovima) – sedmu godinu zaredom i namenjena je studentima integrisanih akademskih studija Fakulteta medicinskih nauka, koji mogu pohađati praksu u svim klinikama i centrima Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac. Od početka realizovanja programa, a zaključno sa akademskom 2021/2022. godinom praksu u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac sa uspehom je obavilo 38 studenata Univerziteta u Kragujevcu.

Prijave je moguće podneti do 28. juna, a više informacija o programima možete naći na gorenavedenim linkovima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar