Održan stručni skup „Privredna komora Srbije vaš poslovni partner“

U četvrtak, 11. maja 2023. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije- Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, održan je stručni skup pod nazivom „Privredna komora Srbije vaš poslovni partner – Upotreba poslovnih informacija u vašem poslovanju i upravljanje rizicima“. Stručni skup je održan u organizaciji Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju i Privredne komore Srbije– Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga.

Prisutnima je predstavljen projekat „Stvarano u Srbiji“ i žig „Čuvarkuća“ koji je pokrenula Privredna komora Srbije, kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima u cilju unapređenja poslovanja i promocije proizvoda.
Učesnici stručnog skupa upoznati su i sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu, a predstavljen je i projekat „Excellent SME“ koji 10 godina sertifikuje mikro, mala i srednja preduzeća i ima za cilj unapređenje poslovanja.
Predstavnici Centra za digitalnu transformaciju PKS i stručne službe predstavili su Digitalnu akademiju, kao i platformu za upravljanje procesima nabavke „Valuator“, digitalni privredni vodič za kompanije u Srbiji, publikacije i baze podataka Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi.
Ovom prilikom su privrednici iskazali interes za korišćenje usluga Privredne komore Srbije, a posebno za projekat „Stvarano u Srbiji“ i žig „Čuvarkuća“.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar