Odabrani polaznici kratkog programa obuke za softverskog testera

Grad Kragujevac i Univerzitet u Kragujevcu u okviru projekta „Kvalitetnim kadrom do kvalitetnog softvera“ realizovali su konkurs za upis 20 polaznika na kratki program obuke za softverskog testera.

Projekat „Kvalitetnim kadrom do kvalitetnog softvera“ podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a realizuju ga u partnerstvu Grad Kragujevac i Univerzitet u Kragujevcu. Cilj projekta je unapređenje kompetencija studenata i nezaposlenih lica, u skladu sa zahtevima tržišta rada i sticanje radnog iskustva.

Komisija za odabir polaznika obuke ocenila je pristigle prijave i intervjuisala prijavljene kandidate ,i na osnovu svega, na sednici održanoj 24. avgusta 2022. godine, utvrdila je konačnu Rang listu kandidata. Rang lista je objavljena na zvaničnom sajtu Univerzoteta u Kragujevcu https://www.kg.ac.rs/doc/rang_lista_2022.pdf

Nastava će se realizovati tokom naredna tri meseca, kontinuirano u trajanju od 15 nedelja. Kratki program obuke predviđa i plaćenu, dvomesečnu stručnu praksu. Polaznici nakon tri meseca stiču sertifikat o završenom kratkom programu obuke za softverskog testera.

Post Author: Milan

Ostavi komentar