Obuka za program inkluzije Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji

U okviru Programa Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“ koji sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog održana je svečanost dodele potvrda o završenoj obuci „Upravljanje projektnim ciklusom“.

Obuka je bila namenjena predstavnicima opština, gradova, institucija i organizacija civilnog društva iz pilot opština i gradova iz Srbije sa kojima sarađuje program „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“. Obuku je pohađalo ukupno 58 učesnika/ca iz Vranja, Aleksinca, Pirota, Kragujevca, Kruševca, Subotice i Beograda, koji su unapredili svoja znanja i veštine u oblasti upravljanja projektima, a koje će im pomoći u daljem radu. Obuku je sproveo Strategija&tim iz Beograda, čiji je tim predavača, učestvovao na svečanosti dodele potvrda.

Svečana dodela sertifikata o završenoj obuci održana je u Beogradu, a polaznicima je sertifikate uručio Robert Bu, tim lider u programu „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar