Objavljena Konačna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku

Republički zavod za statistiku danas u 16.00 časova objavio je Konačnu listu kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku, koja se može videti na sajtovima Zavoda, www.stat.gov.rs ili popis2022.stat.gov.rs. na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca u delu POPIS2022. www.kragujevac.rs kao i na oglasnoj tabli organa grada Kragujevca.

Obuka prve grupe kandidata za popisivače, počinje u ponedeljak 29. avgusta 2022. godine i trajaće pet dana, odnosno do petka 2. septembra 2022. godine, u vremenu od 9.00 do 17.00 časova.

Na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca objavljen je raspored kandidata za obuku za prvi termin ( sa imenima, prezimenima i brojem prijave) a svakom od kandidata iz ove grupe poziv je upućen telefonskim putem i slanjem obaveštenja na adresu elektronske pošte.

U narednoj nedelji biće objavljen raspored za drugi termin obuke ( od 5. do 9. septembra 2022. godine) za koji će se, takođe, uputiti obaveštenja telefonskim putem i putem elektronske pošte, a sve u skladu sa rasporedom koji je utvrđen i objavljen na sajtu Grada dana 25. avgusta 2022. godine.

Post Author: Milan

1 thought on “Objavljena Konačna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku

    tetka

    (27 августа, 2022 - 11:17 am)

    ne znam koja vam je klijentela, ali slova su presitna..

Ostavi komentar