Napad na policajce zbog alko-testa

Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru.

Jutros su u akciji policije uhapšeni F. Đ. (33), M. S. (32) i T. S. (33)  pod sumnjom da su napali saobraćajne policajce sinoć oko ponoći kod Medicinske škole u Kragujevcu.

Kako se navodi, prilikom redovne saobraćajne kontrole, vozač službenog vozila  „ford“ beorgadskih tablica odbio je alko-testiranje, a kako je izjavio jedan od policajaca, suvozač je tada izašao iz automobila i počeo da viče na jednog od pripadnika MUP-a. On je tom prilikom i rekao da ga zna i da je pisao jednom prilikom kaznu njegovoj ženi.

Nakon pretnji usledila je svađa koja je eskalirala fizičkim obračunom, u kojem su pripadnici MUP-a  kako stoji u prijavi „dobili udarce otvorenom i zatvorenom šakom“.

Pripadnici saobraćajne policije brzo su dozvali pomoć, interventna je reagovala, a napadači su odmah savladani. Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru.

F. Đ, M. S. i T. S. određeno je policijsko zadržavanje. Oni su danas u prisustvu advokata dali izjavu u policiji i očekuje se da budu sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo.

Izvor : Mondo

Post Author: Milan

Ostavi komentar