Kupališna sezona na gradskim bazenima počinje 22. juna

Zvanična kupališna sezona na gradskim bazenima SPD Radnički d.o.o. u Kragujevcu počinje u četvrtak 22. juna. Svim građanima na dan otvaranja, pored besplatnog ulaza na raspolaganju će biti i besplatne ležaljke i suncobrani.

Ova vest sigurno će obradovati mnoge Kragujevčane koji planiraju da spas od letnjih vrućina potraže na omiljenom plivalištu u svom gradu.

Kapija gradskih bazena biće otvorena svakog dana u periodu od 10.30 do 18.30 časova. Cena ulaznica iznosiće 400 dinara, dok će za učenike osnovnih i srednjih škola iznositi 300 dinara uz đačku knjižicu na uvid. Cena ulaznice za sve posetioce od 16.00 do 18.30 časova će iznositi 200 dinara. Kao i svake godine, na svim kulama oko bazena biće spasioci koji će brinuti o bezbednosti kupača.

Takođe, na gradskim bazenima će tokom čitave letnje sezone funkcionisati i posebna ambulanta zdravstvene zaštite, koja će biti spremna da pritekne u pomoć kupačima.

SPD Radnički d.o.o. poziva sve građane da 22. juna, spas od gradske vreline pronađu na gradskim bazenima u Kragujevcu, koji će i ove godine po svemu sudeći biti najatraktivnija destinacija za sve stanovnike našeg grada.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar