KRAGUJEVAC PLAZA obeležava početak školske godine

Od 31. avgusta. do 2. septembra Šoping centar “Kragujevac Plaza” organizuje brojne zabavne sadržaje uz specijalnu kupovinu povodom povratka u školske klupe. Očekuju vas specijalni popusti i bogat edukativni program uz školski sajam, radionice malih, kućnih eksperimenata i edukativne 3D i programerske radionice.

 

U petak, subotu i nedelju, na celodnevnom školskom sajmu, svi sadašnji I budući školarci imaće priliku da se upoznaju sa različitim obrazovnim centrima, školama jezika i programiranja.

Obrazovni centri “Malac Genijalac” i “Logikids” će pokazati kako razviti i poboljšati intelektualni potencijal dece, “IT Azbuka” će na kreativan način uvesti decu u IT svet, dok će škole jezika “Hartweger” i “Summerhil Studio” podsetiti na strane reči zaboravljene tokom letnjeg raspusta.

U subotu, 1. septembra, u periodu od 11 do 14 časova i od 16 do 19 časova sve ljubitelje nauke očekuje radionica “Mali kućni eksperimenti” u okviru kojeg će deca aktivno učestvovati u eksperimentima kroz pitanja I odgovore, a zatim imati priliku da, uz pomoć predavača, naprave svoj eksperiment.

U nedelju, 2. septembra, od 12 do 15 časova svi zainteresovani za programiranje i robotiku, moći će da se oprobaju u kompjuterskom 3D modelovanju, “ožive” letelice I automobile I nauče kako da naprave svog prvog robota.

I to nije sve! U Šoping centru “Kragujevac Plaza”, od 31. avgusta do 2. septembra, sve posetioce očekuju specijalni popusti za povratak u školske klupe u označenim radnjama

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar