Jedna od najvećih agencija za promet nekretnina u svetu – Keller Williams dolazi u Kragujevac

Keller Williams jedna od najpopularnijih i najvećih agencija za promet nekretnina u svetu, uskoro će otvoriti market centar u Kragujevcu, treći po redu u Srbiji, posle Beograda i Niša.  Tim povodom, predstavnici ove kompanije danas su u zgradi Grada održali prezentaciju i otvorenu radionica povodom početka rada ove kompanije u našem gradu. Radionici su prisustvovali Danka Andonovski, članica Komisije za privredu, razvoj, investicije, urbanizam i planiranje Privremenog organa grada Kragujevca i Predrag Lučić, predsednik Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja.

Ono što je najveći benefit od dolaska kompanije Keller Williams  u Kragujevac je činjenica da je to kuća za prodaju nekretnina, broj jedan u svetu. Mi treba da učimo od najboljih. Već smo pokazali da imamo tu praksu, da koristimo primere dobre prakse od drugih, i u tom smislu nastavljamo. Kragujevac je jedno veliko tržište, mi smo lideri po broju izdatih građevinskih dozvola u Srbiji, tako da ovde gradnja cveta. Zbog toga je jako važno da se čitav taj posao oko prometa nekretnina uredi po nekom dobrom modelu, a to donosi korist i za privatne agencije zbog toga što će se korišćenjem tehnologija, odnosno alata Keller Williams-a ona povećati -kazala je Andonovski.

Inače, kompanija Keller Williams uspešno posluje na tržištu nekretnina već 40 godina. U ovom trenutku ima mrežu od 190.000 agenata za nekretnine u 60 zemalja sveta. Kompanija poseduje sopstvenu korisničku platformu i sopstveni cloud na kome grade globalnu mrežu nekretnina.

Prvu našu kancelariju odnosno market centar u okviru regionalnog Keller Williams-a otvorili smo u Beogradu, potom u Nišu, i posebno mi je drago da će treći market centar biti u Kragujevcu pod imenom „KW – Šumadija“. Upućujem posebnu zahvalnost Gradu Kragujevcu i Regionalnoj privrednoj komori Šumadije i Pomoravlja što je prepoznala potrebu za inovativnošću i našu tehnološku orjentisanost ka popravljanju tržišta nekretnina u Srbiji, a Grad Kragujevac kao jedan centar investicija u proteklom, a verujem i budućem periodu je pravo mesto gde treba da postoji naša kancelarija – kazala je Dušanka Kovačević Cvetković, regionalni trening menadžer kompanije Keller Williams.

Predrag Lučić, predsednik Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja istakao je da je Kragujevac trenutno jedna od najatraktivnijih investicionih destinacija ne samo u Srbiji, već i u ovom delu Evrope.

Stalno dobijamo potvrde u tom smislu, a to su dolasci investitora i zainteresovanost velikih referentnih kompanija. Dolazak ove kompanije u grad Kragujevac je ne samo jedna dodatna potvrda da grad Kragujevac ima visoku atraktivnost u privlačenju investicija, nego da je grad investicija i da se ovde investira ne samo sa aspekta stranih direktnih investicija, nego i domaćih investicija. Danas kad dolazite u Kragujevac, to je grad kranova i to je jedna dobra poruka – kazao je Lučić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar