Jagodina:Pas izujedao 7 ljudi

U Jagodini je sinoć povređeno 7 osoba kada ih je izujedao pas koji je izašao iz dvorišta porodične kuce u ulici Ružice Milanović. Svi povređeni su zbrinuti u službi hitne medicinske pomoci i niko nema povrede opasne po život. Protiv vlasnice psa biće podneta krivična prijava.

Zbrinuti su se noćas oko 23 časa javil.Većina njih koji imaju povrede po nogama i rukama.

Pas mešanac, Meda čipovan je i ima pasoš. U azilu za životinje u Jagodini gde je pas smešten posle sinoćnog incidenta potvrdili su da je uredno vakcinisan i trenutno nije agresivan.

Miodrag Dekić, rukovodilac azila za pse kaže da je pas je izlazio iz dvorišta jer je bio odvezan i kako koji prolaznik je prolazio on ga je ujedao.

– Pas je nepredvidljiv.Zato mi imamo ugovor sa veterinarskom stanicom i on će biti narednih deset dana na posmatranju – objašnjava Dekić.

Policija u Jagodini će po nalogu nadležnog tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv vlasnice psa zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Post Author:

1 thought on “Jagodina:Pas izujedao 7 ljudi

    AntiBot

    (25 септембра, 2020 - 10:31 am)

    Kako se zakon efikasno sprovodi u Srbiji kad se radi o „običnom smrtniku“ koji nema nikog i ništa… Bravo državo, pokaži najslabijima koliko si jaka!

Ostavi komentar