Izmenjene trase autobusa kroz Gružansku ulicu

Kako je saopšteno iz JKP “Šumadija” privremena izmena režima saobraćaja odnosi se na linije 4, 7, 18 i 19 javnog gradskog prevoza.

Na osnovu rešenja gradske Uprave za komunalne poslove uvodi se privremeni režim saobraćaja u Gružanskoj ulici , dana 20.04. i 21.04.2022. godine u periodu od 8 do 18 časova.

Vozila javnog transporta putnika biće preusmerena na sledeći naćin:

Vozilo na liniji sa oznakom 4  biće usmereno iz ulice Dimitrija Tucovića u ulicu Bulevar Kraljica Marije, desno u ulicu Spasenije Cane Babović ispod nadvožnjaka, zatim u ulicu Bulevar Kraljice Marije, Sretenjskog ustava i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 7A biće usmereno iz ulice Kneza Mihaila u  Mišarsku ulicu, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom

Vozilo na liniji sa oznakom 7B biće usmereno iz ulice Bulevar Kraljica Marije, desno u ulicu Spasenije Cane Babović ispod nadvožnjaka, zatim u ulicu Bulevar Kraljice Marije, Sretenjskog ustava i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 19A biće usmereno iz ulice Bulevar Kraljice Marije, desno u ulice Spasenije Cane Babović ispod nadvožnjaka, zatim u ulicu Bulevar Kraljice Marije, Sretenjskog ustava i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 19B biće usmereno iz ulice Kneza Mihaila u  Mišarsku ulicu, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

Vozilo na liniji sa oznakom 18 biće usmereno iz ulice Bulevar Kraljice Marije, desno u ulicu Spasenije Cane Babović ispod nadvožnjaka, zatim u ulicu Bulevar Kraljice Marije, Sretenjskog ustava i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.

Post Author: Milan

Ostavi komentar