„Hiljadu tona ljubavi“ iz Kragujevca zajedno sa publikom poslali „Neverne bebe“ i „Bajaga i instruktori“

Proslava 6.maja, Dana grada sinoć je zaokružena koncertima na Trgu ispred zgrade Gradske uprave i tradicionalnim vatrometom. Hiljade tona ljubavi iz Kragujevca zajedno sa mnogobrojnom publikom svih generacija poslali  su „Neverne bebe“ i „Bajaga i instruktori“. „Neverne bebe“ priredile su  pravi rok spektakl kragujevačkoj publici koja je uživala su hitove „Veliki je Bog“, „ Da ima nas“, „Gde smo“, „Kaži gde je ljubav“ i dr. Milan Đurđević, frontmen grupe „ Neverne bebe“ podsetio se perioda kada je živeo u Kragujevcu i svirao u „Smaku“ i u znak sećanja na to vreme sa publikom podelio nekoliko hitova ove legendarne grupe.

Posle tradicionalnog vatrometa, hitom „Sa druge strane jastuka“, kragujevačku publiku pozdravili su Bajaga i instruktori. Nizali su se hitovi iz 80-tih koji su publiku vodili kroz muzički vremeplov.

Čist, dobar zvuk, interakcija sa publikom, najveći hitovi ovih rok izvođača mnoge su podsetili na detinjstvo i mladost dok su se najmlađi radovali, đuskali i uživali sa svojim roditeljima. Prvo ovogodišnje đurđevdansko koncertno veče i ove godine okupilo je Kragujevčane i goste našeg grada u dobroj slavljeničkoj atmosferi i energiji koja se nastavlja i večeras.

Večeras,  na Trgu ispred zgrade Grada od 19.30 časova koncert će održati Kragujevački simfonijski orkestar sa kojim će nastupiti Tijana Dapčević, Ivana Negativ, Dado Topić, Kiki Lesandrić i piloti, a specijalni gost je Kazaja Džons koji će nastupiti od 22,30 sati.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar