Đurđevdanski humanitarni bal 4. maja

Tradicionalni humanitarni bal Kola srpskih sestara Kragujevac biće organizovan 4. maja u objektu Exclusive Event Center, od 19 časova. U programu učestvuju poznati muzički umetnici Danka Stojiljković. Zorana Pavić, Biljana Petković, Vesna Dimić, hor AVIA Arhangeli, Veliki narodni orkestar Nenada Milanovića Pegija, AFA „Svetozar Marković“ Studentskog kulturnog centra Kragujevac i folklorni ansambl KUD-a „Radiša Poštić“ iz Mrčajevaca. I ove godine, specijalni gosti biće korisnici Zavoda „Male Pčelice“ koji će izvesti jednu koreografiju.

Na balu će, tradicionalno, biti organizovana aukcija i lutrija. Sav prihod od prodaje ulaznica, aukcije i lutrije, koje organizuje članice Kola, biće uplaćen za lečenje našeg sugrađanina Nikole Malića, koji je oboleo od hronične bubrežne insuficijencije i treba da putuje na transplataciju bubrega u inostranstvo.

Ulaznice, koje uključuju i svečanu večeru, koštaju 3.000 dinara i mogu da se kupe u prostorijama Kola srpskih sestara (telefon 064/132 61 06), u Turističkom informativnom centru na platou nekadašnje Robne kuće Beograd i u turističkoj agenciji Prestige plus tours.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar