Delegacija Kragujevca u poseti Prijedoru povodom Dana grada

Povodom Dana grada Prijedora koji se obeležava16. maja, u ovom gradu boravi delegacija grada Kragujevca, Stefan Nikezić, član Gradskog veća za zaštitu i unapređenje životne sredine i Stefan Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom.

Kroz brojne manifestacije Prijedor pokazuje ljubav prema svom gradu na isti način na koji to i Kragujevac čini a sa željom da se razvija i postane najbolje mesto za život svojih sugrađana, rekao je Stefan Nikezić, na prijemu koji je za delegacije priredio gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor. Ovo je dan kada se sećamo prošlosti, ali i gledamo u budućnost sa nadom i optimizmom a to je još jedna nit koja spaja naša dva grada. Čestitajući praznik gradonačelniku Prijedora i građanima ovog grada, Nikezić je izrazio uverenje da naša dva grada mogu ostvariti projekte i inicijative koji će stvoriti još čvršće veze i doprineti boljoj budućnosti Kragujevca i Prijedora.

Do sada se saradnja sa ovim gradom ogledala u uzajamnim posetama tokom obeležavanja Dana dva grada a delegacija Prijedora gost je Kragujevca tokom oktobarskih manifestacija. Ovogodišnja poseta delegacije iz Kragujevca Prijedoru bila je i prilika da se razgovara o unapređenju saradnje u oblasti kulture, sporta i razmene mladih.

Post Author: Milan

Ostavi komentar