Danas preminulo i drugo dete koje je povredjeno u udesu na autoputu

Na žalost danas je kompletirana tragedija posle jučerašnjeg udesa na Autoputu Beograd-Niš, kod skretanja za Požarevac. Iako je jedno dete, osmogodišnji dečak, prebačeno prvobitno u Smederevo pa odatle u Beograd, gde su mu se lekari borili za život, ono ipak nije izdržalo. Povrede su bile preteške a uključivale su i povrede grudnog koša, frakturu lobanje, pa je dete nakon reanimacije i svih napora da bude spaseno ipak podleglo.

Dan ranije u udesu su već smrtno stradali njegov brat blizanac, otac i baka. U pitanju je porodica Pešić iz Kragujevca, koja je živela u naselju Pivara. Da tragedija bude veća blizance su roditelji dobili posle višegodišnje borbe i lečenja. Oni su se svi zajedno juče uputili na Srebrno jezero na odmor ali ih je otpozadi svom silinom, iz još uvek neutvrdjenih razloga udario svojim automobilom Adem S. državljanin Finske poreklom sa Kosova ( prvobitne informacije su govorile da je vozač poreklom iz Turske ).

Vinovnik ove tragedije Adem.S je priveden i izrečena mu je mera zadržavanja od 48 časova, dok je istraga o uzrocima nesreće u toku.

 

 

Izvor : Večernje Novosti

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar