Četiri osobe uhapšene zbog drskog ponašanja, dekan Medicinskog Fakulteta Predrag Čanović medju njima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su juče, po skraćenom postupku, sudiji Prekršajnog suda u Kragujevcu priveli četiri osobe iz Kragujevca, zbog drskog i bezobzirnog ponašanja.

Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je, nakon pretnji i psovki koje je uputio Kragujevčaninu ispred i u holu zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, pozvao trojicu sugradjana da se fizički obračunaju sa njim. Sumnja se i da su se, po dolasku, oni drsko i bezobzirno ponašali ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva i pokušali da uđu u prostoriju u kojoj se održavalo saslušanje.
Policija je ovoj trojici odredila zadržavanje do 24 sata, nakon čega su, sa osumnjičenim koji ih je angažovao, privedeni Prekršajnom sudu u Kragujevcu.

Kako saznaje portal „Veliki park“ jedan od privedenih i saslušanih je dekan Medicinskog Fakulteta u Kragujevcu Predrag Čanović jer je upravo izmedju njega i njegovog kolege Nemanje Zdravkovića došlo do verbalnog sukoba ispred i u holu Osnovnog javnog tužilištva u Kragujevcu gde se izmedju njih dvojice vodi radno-pravni spor.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar