„Budimo odgovorni – vodič kroz koronu“ – stiže na adrese građana

 

Vodič kroz koronu – „Budimo odgovorni“ narednih dana stići će na adrese 60 hiljada domaćinstava sa teritoriji grada Kragujevca.

U novonastaloj epidemiološkoj situaciji Krizni štab grada Kragujevca je u saradnji sa stručnjacima iz Instituta za javno zdravlje, Crvenog krsta Kragujevca, podršku Duo Digital Media i štamparije Grafostil, a u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije priredio vodič kroz koronu „Budimo odgovorni“ koju će dobiti 60 hiljada porodica u Kragujevcu.

On sadrži kratka i jednostavna uputstva o tome koji su modeli širenja virusa, kako se širenje sprečava, kako se pravilno koriste maska i rukavice, šta u slučaju samoizolacije, preporuke za poslodavce, za svakodnevni život, za najstarije ali i važne telefone, objasnila je dr Gordana Damnjanović članica Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu i članica Kriznog štaba.

Imajući u vidu da sa koronom moramo živeti, vodič predstavlja korak napred ka unapređenjeu kvaliteta života svih nas jer ukoliko želimo da zaštitimo sebe i svoje namilije moramo da znamo da je ključ u našim rukama, poručila je dr Damnjanović.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar