Asfaltirane ulice Viška u MZ Ilićevo i Bresnička u MZ Bresnica

Preduzeće za puteve Kragujevac izvodi završne radove na asfaltiranju Viške ulice u MZ Ilićevo i Bresničke ulice u MZ Bresnica. Vrednost radova ulica je 3,3 miliona dinara bez PDV-a. Radove su obišli članovi Privremenog organa grada Kragujevca, Miroslav Petrašinović i Predrag Stevović i v.d. načelnik Gradske uprave za razvoj investicije Dejan Ružić.

Dva velika infrastrukturna projekta koje radi Preduzeće za puteve Kragujevac danas su završena. Asfaltirane su ulice u MZ Ilićevo i u MZ Bresnica koje su našim sugrađanima predstavljale problem, rekao je Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada Kragujevca. Od početka mandata Dašić je meštanima obećao asfaltiranje, marljivo smo radili na tome i danas možemo da podelimo zadovoljstvo sa svim meštanima koji su se okupili. Budući da smo se domaćinski odnosili prema budžetu ima dovoljno sredstava da se uradi svaka ulica dokle god vremenski uslovi to budu dozvoljavali, istakao je Petrašinović i dodao da su angažovana dva preduzeća koja izvode radove kao i da će se tim tempom nastaviti.

Danas se završavaju radovi na asfaltiranju dela ovih ulica u dužini od po 300 i prosečne širine četiri metara, rekao je Dejan Ružić, v.d. načelnik Gradske uprave za razvoj i investicije koji je podsetio da su ranije postignuti dogovori sa meštanima o parcijalnom asfaltiranju ovih saobraćajnica budući da su obe veoma duge i da će se radovi nastaviti i tokom sledeće građevinske sezone, kazao je Ružić.

Radove u ulicama Viškoj u Ilićevu i Bresničkoj u Bresnici izvodi Preduzeće za puteve preko Gradske uprave za investicije i razvoj.

Prema rečima Predraga Stevovića, člana Privremenog organa grada Kragujevca posle mnogo decenija Viška ulica, kao jedna od dužih na teritoriji ove Mesne zajednice je došla na red za asfaltiranje. Sa meštanima naselja Ilićevo razgovaramo o nastavku rekonstrukcije, a ono što će posebno obradovati kako meštane tako i mališane jeste da će u naselju narednih dana biti završeno i dečije igralište, najavio je Stevović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar