Asfaltirana Čegarska ulica

Ekipe JKP „Šumadija“ danas su otpočele radove na asfaltiranju Čegarske ulice u MZ Bresnica. Prema rečima Zorice Đorić, načelnice Gradske uprave za komunalne poslove oštećenja u ovoj ulici su bila takva da nije bilo moguće izvršiti krpljenje udarnih rupa i sanaciju, već je ona zahtevala kompletnu rehabilitaciju. Dužina dela ulice koji se asfaltira je 205 metara,, a vrednost radova je 6,8 miliona dinara.

Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ nastavlja svoje redovne aktivnosti nakon što je danonoćno radio na uklanjanju štete od vremenskih nepogoda koje su nas zadesile u prethodnom periodu. U Čegarskoj ulici smo izvršili pripremne radove pre asfaltiranja, uklanjanje postojeće podloge, mašinski iskop, ugradnju kamenog agregata, ivičnjaka, a nakon asfaltiranja biće ugrađene i bankine. Po završetku radova u Čegarskoj, mašine JKP „Šumadije“ se sele u Mlavsku ulicu koja se priprema za asfaltiranje,  potom u Kolubarsku – kaže Marko Vujnović, direktor JKP „Šumadija“.

Načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, Zorica Đorić najavila je u narednom periodu rekonstrukciju ulica u užem gradskom jezgru. Nakon Kolubarske ulice koja je sledeća na redu, u planu je rehabilitacija ulica Crvenog barjaka i Dečanske.

Post Author: Milan

Ostavi komentar