Asfaltiran deo ulice 27. marta

Ekipe JKP Šumadija izvode završne radove na asfaltiranju dela ulice 27. marta u samom centru grada, u dužini od 120 metara. Radove je obišao Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada Kragujevca.

Posle mnogo vremena građani Kragujevca dobiće potpuno novi trg kojim će se dičiti i koji će biti u rangu Beograda i ostalih metropola, a posebno kada budemo obeležavali Dan grada. Danas se asfaltira deo ulice 27. marta u dužini od 120 metara gde će biti utrošeno oko 223 tone asfalta, a u rekonstruisanje ulice grad Kragujevac je uložio 4,8 miliona dinara, rekao je Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada Kragujevca. Kragujevčani će dobiti centar kakav zaslužuju. Kragujevac je bio prva prestonica moderne Srbije i nastavićemo da radimo kao što smo radili i prethodnih godina, istakao je Petrašinović i dodao da moramo da radimo konstantno, u svakom segmentu zbog naših građana.

Prethodnih nedelju dana iskopani su svi loši delovi kolovozne konstrukcije i izvršili smo kompletno sređivanje ulice u dužini od 120 metara i širine oko 10 metara. Ukupno će biti utrošeno 200 tona asfaltne mase, rekao je Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje JKP Šumadije.

Rekonstruisanje ulice će značiti svim Kragujevčanima. U prethodnom periodu se dosta radilo u MZ Centar. Na svaki poziv stanovništva smo odgovorili, izašli u susret, obilazili starije osobe i osobe sa invaliditetom što će i u budućnosti biti praksa, izjavila je Snežana Marković, član Saveta MZ Centar.

Post Author: Milan

Ostavi komentar