Verko Radosavljević novi direktor škole rukometa Radničkog

Jedan od primarnih ciljeva koje je Rukometni klub Radnički postavio prilikom osnivanja je rad sa mlađim selekcijama, kako bi iz svojih sopstvenih redova gradio osnovu i okosnicu takmičarskih ekipa. Dosadašnji rad je doneo dosta dobrih rezultata u radu sa mlađim kategorijama, a u cilju unapređenja daljih aktivnosti, rukovodstvo kluba je povuklo potez imenovanjem iz svojih redova, mladog, ali potkovanog trenerskim iskustvom u radu sa decom, Verka Radosavljevića na mesto direktora omladinske škole rukometa.

Izuzetno sam zadovoljan radom i zalaganjem Verka Radosavljevića prethodnih godina, koji je selektirao i stvorio tri vrhunske generacije i njegov kompletan trud i rad ga je na neki način preporučio za mesto direktora škole rukometa. Želja nam je da rad sa mladima podignemo na viši nivo, da se takmičimo u svim uzrasnim kategorijama i da kao rezultat tog rada imamo svojevrsnu fabriku igrača koja će izbacivati ne samo talente, već vrhunske igrače i reprezentativce, jasan je direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Radosavljević (39) je igračku karijeru proveo u Radničkom, a trenerskim poslom se bavi 10 godina. Završio je trenersku školu i licenciran je i obučen za rad sa mlađim kategorijama.

Jedan od bitnijih parametara za ocenu snage svakog kljuba je upravo kvalitet rada sa mladima. RK Radnički veliku pažnju poklanja upravo ovoj ideji da temelji svoje buduće uspehe na ulaganju u najmlađe. Čast mi je da budem deo tima koji će imati veoma težak i odgovoran zadatak da kroz posvećen i naporan rad stvori kvalitetan sistem koji će imati za cilj da od mališana pravi vrhunske sportiste i kvalitetne ljude, što je primarna uloga svakog sporta. Pred nama su zadaci koji predstavljaju izazov za kvalitetan tim trenera koji u okviru Radničkog radi sa mlađim kategorijama. Zahvalio bih se na ukazanom poverenju i poželeo svima nama puno sreće u radu, izjavio je novi direktor omladinske škole Verko Radosavljević.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar