Vaterpolisti Radničkog nadigrali Vukove

Vaterpolisti Radničkog zadržali su oreol nepobedivosti ove sezone i posle sedmog kola Super lige Srbije, pošto su slavili na gostovanju Novobeogradskim vukovima, rezultatom 15:10.

I bez najiskusnijih Ćuka i Vrlića, koji su dobili zasluženi predah, Kragujevčani su bili prejaki za drugu ekipu sa Novog Beograda, a pitanje pobednika praktično su rešili već posle desetak minuta igre, kada su stekli ogromnu prednost od 10:1.

Do kraja meča trener Stevanović je odmarao iskusnije igrače, a Vukovi, koje sa klupe predvodi Aleksandar Šoštar, uspeli su da dođu do nešto pristojnijeg poraza.

U pobedničkom timu prednjačio je Marko Radulović sa četiri gola, a pratio ga je Nikola Lukić sa tri, dok su Filip Janković i Bogdan Gavrilović postigli po dva.

U narednom kolu, pred Šumadincima je gostovanje Crvenoj zvezdi, a 15. novembra očekuje ih premijera Lige šampiona, sa grčkim Vuljagmenijem, u Kragujevcu.

Novobeogradski vukovi – Radnički 10:15 (1:6, 2:5, 3:3, 4:1)

KRAGUJEVAC – Sudije: Anđelić i Šukić.

NOVOBEOGRADSKI VUKOVI: Vlahović, Janošević, Vitorović, Marković, Šofranac 2, Stojanović, Bućan 2, Nešić 1, Ranković, Urošević 3, Andrin, Manojlović 2, Glušac, Tonković. Trener: Šoštar.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević 1, Janković 2, Antić 1, Vico 1, Ukropina 1, Poznanović, Pljevančić, Radulović 4, Lukić 3, Kojić, Todorovski, Gavrilović 2. Trener: Stevanović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar