U Slanu baru bez bele zastave

Rukometaši Radničkog nakon izgubljenog boda u poslednjim trenucima utakmice sa Obilićem, pred sobom imaju najteži mogući ispit u poslednjoj prvenstvenoj utakmici kalendarske 2023. godine. Desetostruki uzastopni šampion, ekipa Vojvodine, koja beleži uspehe i na međunarodnom planu je u svakom slučaju protivnik za respekt, ali i dodatni motiv za Kragujevčane da se u Novom Sadu pokažu u najboljem svetlu. Duel 14. kola Super rukometne lige je na programu u petak 15. decembra u SC „Slana bara“, a u prvom susretu ovih rivala, Radnički je nakon velike borbe poražen na svom parketu rezultatom 24:29.

Nakon teškog perioda iza nas gostujemo najboljoj ekipi u državi godinama unazad, koja je u sjajnoj formi i nastupa na više frontova, što ne znači da put Novog Sada polazimo sa belom zastavom. Odlično se poznajemo, a o kvalitetima narednog rivala je bespredmetno trošiti reči. Što se nas tiče, moramo pronaći dodatnu motivaciju i snagu da im se suprotstavimo što je moguće bolje i odigramo kvalitetnu utakmicu, izneo je očekivanja pred duel sa šampionima, kapiten Radničkog Stefan Stanojev.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a utakmicu će suditi sudijski par Nikola Musić i Stevan Đurašinović iz Vrbasa.

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar