Talentovani Ivanović overio vernost crvenima

Rukometni klub Radnički je od samog osnivanja kao jedan od glavnih prioriteta zacrtao rad sa mlađim kategorijama, kako iz svoje škole, tako i na angažovanju mladih i talentovanih igračica i igrača koji bi svoju punu afirmaciju trebalo da dosegnu u redovima šumadijskog superligaša. Na osetljivoj poziciji čuvara mreže, jednoj od najbitnijih u modernom rukometu, Šumadinci su angažovali mladog i talentovanog Aleksu Ivanovića, koji bi u budućnosti, uz pomoć iskusnih kolega, trebao da postane jedan od stubova ekipe.

Ivanović (18) je rukometom počeo da se bavi u Mačvi iz rodnog Bogatića, a nastupao je i u mlađim kategorijama Metaloplastike iz Šapca.

Izuzetno sam počastvovan i srećan što sam potpisao ugovor sa klubom koji ima veliku tradiciju, a ta činjenica ujedno podrazumeva veliku odgovornost za mene. Zahvalio bih se svima koji imaju poverenja u mene. Na meni je da željom, trudom i radom opravdam ukazano poverenje uz odlične uslove koje je klub obezbedio svim igračima, nije krio oduševljenje po potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, talentovani Aleksa Ivanović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar