”Šumadija karate dođo” treći u Kruševcu

Memorijalni karate turnir “Sensei Oliver Tomić” za sve uzrasne kategorije i takmičarske discipline organizovan je u nedelju, 26. februara 2023. u kruševačkoj Hali sportova. Na ovom međunarodnom turniru učešće je uzelo preko 700 takmičara iz Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Svečanom otvaranju turnira prisustvovao je minister unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. Na prvom takmičenju ove godine takmičari ”Šumadija karate dođoa” još jednom su opravdali epitet jednog od najboljih karate klubova u regionu. Ovom prilikom Kragujevčani su osvojili 15 zlatnih, 13 srebrnih i 12 bronzanih medalja, kao i nagrade za najmasovniji klub i 3. mesto u generalnom plasmanu na čitavom turniru.

”Velika je čast biti deo ovog takmičenja, posvećenog jednom od najuspešnijih jugoslovenskih karatista svih vremena. Ovoliki broj takmičara i gostiju iz drugih država govori o tome koliko je Sensei Oliver bio poštovan. Izostalo je nekoliko naših najboljih takmičara, ali smo sa druge strane imali puno novih takmičara sa sjajnim nastupima kojima će ovo takmičenje biti odlična odskočna daska u daljem bavljenju karateom. Ponosan sam na izuzetne rezultate koje su na ovom turniru ostvarili moji takmičari. Svim svojim takmičarima čestitam na ostvarenim rezultatima i želim im puno uspeha u nastupajućim takmičenjima”, rekao je trener ”Šumadija karate dođoa” – Miloš Petković.

Takmičari ”Šumadija karate dođoa” nastavljaju vredno da treniraju kako bi se što bolje pripremili za jubilarni XX ”Kraljevački pobednik” koji ih očekuje 5. marta u Kraljevu.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Post Author: Milan

Ostavi komentar