Radnički ide na noge osmostrukom šampionu

Sjajna partija i osvojeni bodovi u prošlonedeljnom duelu sa Crvenom zvezdom unosi u redove rukometaša Radničkog dozu optimizma i dodatnu motivaciju pred susret sa ekipom Vojvodine, osmostrukim uzastopnim šampionom Srbije u Novom Sadu u subotu 9. oktobra u Hali „Slana Bara“. Kragujevčani na duel sa nepobedivim Novosađanima idu osokoljeni u želji da se predstave u najboljem svetlu, vrebajući iz prikrajka šansu da urade ono što mnogim ekipama nije uspelo godinama unazad.

Nakon odlične igre i pobede protiv Crvene zvezde, očekuje nas najteži protivnik, ekipa Vojvodine u Novom Sadu koja već godinama dominira srpskim rukometom. Ako ponovimo igru kao protiv Zvezde, mislim da možemo da pariramo svima pa i Vojvodini. Oni su poznati po jakoj odbrani kojom dobijaju protivnike, a mi moramo da odgovorimo istom merom ako želimo da izvučemo povoljan rezultat, najavio je susret sa šampionskom ekipom Vojvodine, čuvar mreže Radničkog Dušan Petrović.

Utakmica je zakazana za 17:30 časova, a sudijski par će činiti Branislav Nenadić iz Mladenovca i Darko Stefanović iz Zemuna.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na prvom programu Radio-televizije Vojvodine, kao i video-link:

Članak Radnički ide na noge osmostrukom šampionu je preuzet sa sajta Rukometni klub Radnički.

Post Author: Milan

Ostavi komentar