Radnički dočekuje Spartak na startu šampionata

Nakon polovičnog uspeha na Balkanskom Kupu, ali ujedno i stečenom iskustvu u duelima sa ekipama iz evropskog vrha, odbojkaši Radničkog se okreću primarnom cilju, početku takmičenja BPŠ Superlige u koje ulaze sa velikim ambicijama i željom da se popnu koji stepenik više na lestvici uspeha.
Po pravilu pemijerni meč uvek donosi dozu neizvesnosti, proveru urađenog u pripremnom periodu, ali i obavezu osvajanja startnih bodova. Kragujevčani će na otvaranju sezone u nedelju 3. oktobra dočekati u SBB hali Jezero ekipu Spartaka iz Subotice, rivala sa kojim su prošle sezone pet puta ukrstili koplja i iz tih duela četiri puta izašli uzdignutog čela.
Nakon devetonedeljnih priprema, došli smo do početka ligaškog dela sezone 2021/2022. Pripremni period smo iskoristili na najbolji mogući način i moram da kažem da sam imao izuzetnu podršku kako igrača, tako i saradnika i uprave da odradimo što bolje treninge. Duel sa Spartakom je tradicionalno neizvestan, odličan protivnik koji u Kragujevac ne dolazi sa belom zastavom i koji će pokušati da nas iznenadi. Očekujemo tvrdu i napetu utakmicu, što zbog rivala, što zbog otvaranja prvenstva. Svi igrači su spremni da daju svoj maksimum, jedino ćemo biti lišeni pomoći Amira Toukhteha, koji će nam se priključiti nakon omladinskog svetskog prvenstva. Ne bih se bavio prognozom konačnog rezultata, naš cilj će biti kao i uvek da prvenstveno pobedimo sebe, da vodimo računa o svojoj igri i poboljšavamo je iz utakmice u utakmicu, najavio je premijerni duel BPŠ Superlige, šef stručnog štaba Dragan Kobiljski.
Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 19:30 časova.

Post Author: Milan

Ostavi komentar