Predstavljen novi direktor SPD „Radničkog“ – Lice naše firme je lice grada

Stavro Rašković, novi direktor SPD „Radnički“ danas je i zvanično predstavljen javnosti u prisustvu člana Gradskog veća za sport, Predraga Stevovića.

Dobili smo novog domaćina SPD „Radnički“, čoveka koji je iz sveta sporta i koji je uspešno upravljao rukometnim klubom. Stavra Raškovića čeka veliki posao. Važno je da se domaćinski upravlja ovako velikim preduzećem, a siguran sam da rezultati neće izostati.

Sva tri sportska kolektiva igraju najviši rang takmičenja, a očekujemo da se i košarka vrati tamo gde joj je mesto

U narednom periodu želimo da vidimo šta možemo da uradimo bolje i više oko zatvorenog bazena, da kapacitete otvorenog bazena pripremimo za leto. Mislim da smo dobar posao odradili sa klizalištem, to je prihod koji je dobrodošao „Radničkom“. Već sada moramo da otpočnemo prireme za sledeću sezonu, da uvećamo prostor klizališta – kazao je Stevović.

Stavro Rašković, direktor SPD „Radnički“ zahvalio se na ukazanom poverenju i istakao da mu je namera da sve zaposlene stavi na raspolaganje sportu, da poboljša logistiku i na taj način pošalje lepšu sliku iz Kragujevca.

Planiram da ovih dana obiđem sve objekte, da odredimo prioritete, da otpočnemo pripreme za kupališnu sezonu što treba da bude lice i naše firme i našeg grada, kako bismo leto dočekali u najboljem svetlu – kazao je Rašković.

Post Author: Milan

Ostavi komentar