Novi član Wild Boars – Futsal klub

Sportska porodica Wild Boarsa, prepoznatljiva po američkom fudbalu i bejzbolu, od nedavno u svom sastavu ima i futsal klub.

KMF Wild Boars nastao je fuzijom KMF Kragujevac i Wild Boars. Počeci datiraju od 2011. godine. Kroz tim je do sada prošlo više od 60 igrača. Za ovu sezonu registrovane je 18 članova, 3 golmana i 15 igrača.

Ekipa se prošle godine takmičilau Drugoj ligi Srbije – grupa Zapad, ali zbog osnivanja jedinstvene druge lige Srbije gde su samo prve dve ekipe iz četiri regiona ulazile u tu jedinstvenu ligu i još četiri ekipe koje su bile plasirane na poslednjim mestima u Prvoj ligi Srbije, Kragujevčani su kao petoplasirana ekipa prebačeni u Treću ligi Srbije – grupa Zapad.

KMF Wild Boars u novu sezonu, kao deo sve veće WB familije, ulazi veoma ambicozno.

“Ambicije su nam da se takmičimo u jedinstvenoj Drugoj ligi Srbije i tamo postignemo zapažene rezultate. Želimo da napravimo dobre osnove za dalji razvoj kluba”, poručuje Ivan Židišić, prvi čovek KMF Wild Boars.

Ambicije kluba počivaju, uz ostalo, na radu sa mlađim selekcijama. Ideja je da se kroz uključivanje mladih u rad kluba napravi baza za budućnost.

“I to je jedan od bitnih razloga zbog kojih smo se priključili Wild Boras porodici, jer nam je zajednički cilj unapređenje rada sa mlađim selekcijama. Pored toga WB porodica je jedna od stabilnijih, jačih i čvrsto kotiranih u svetu sporta tako da bi, verujem, svako poželeo da bude član takve sportske organizacije”, poručio je Židišić.

 

 

Izvor: Ritam grada 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar